DOLAR 34,2916
EURO 37,2275
ALTIN 2988,423
BIST 8959,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mobil cihaz kullanıyorsunuz! Uygulamamızı indirerek daha iyi bir deneyim yaşayın.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetiyle ilgili yeni açıklama

Ankara’da suikasta kurban giden Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, MHP’li Olcay Kılavuz’un ‘Kafama sıkarım’ restine tepki gösterdi. Ateş, bu tür ifadelerin güruhun jargonunda sıkça kullanıldığını ve inandırıcı olmadığını belirtti. Ayrıca, Kılavuz’un cinayetle ilgili samimi olmadığını ve kendi aralarında anlaşmazlığa düştüklerini düşündüğünü ifade etti.

28.05.2024 19:52
68
A+
A-

Ankara’da 30 Aralık 2022’de uğradığı suikast sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetine yönelik soruşturma dosyasına şüpheli sıfatıyla girdiği iddia edilen MHP’li Olcay Kılavuz geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada “Böyle şerefsiz bir olayın içerisinde bulunacak kadar şerefsiz değilim. Zerre dahlim olsa ben kafama sıkar kendimi öldürürüm” ifadelerini kullanmıştı.

“BU GÜRUHUN JARGONUNDA HEP BİR KAFAYA SIKMA VAR”

Suikasta kurban giden Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, Kılavuz’un “Kafama sıkarım” restiyle ilgili olarak Sözcü Gazetesi’nden İsmail Saymaz’a açıklamalarda bulundu. Ateş “Nedense bu güruhun jargonunda hep bir kafaya sıkma var. İnandırıcı olmak için bile “Kafama sıkarım” şeklinde ifadeler kullanıyorlar. Kafaya sıkmayı o kadar içselleştirmişler ki bilinçaltlarının bir yansıması olsa gerek.

“KENDİ ARALARINDA ANLAŞMAZLIĞA DÜŞTÜLER”

Ayrıca şunu da sormak lazım: Şimdiye kadar aklı neredeymiş? Sinan’ın katledildiğin ertesi günü pişkince yeni yıl mesajları gönderip doğum günü kutlamakla meşguldü. Bu açıklamaları ne samimi ne de inandırıcı buluyorum. Kendi aralarında anlaşmazlığa düştüklerini düşünüyorum” dedi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.