DOLAR 34,2352
EURO 37,0386
ALTIN 3013,882
BIST 8838,6
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mobil cihaz kullanıyorsunuz! Uygulamamızı indirerek daha iyi bir deneyim yaşayın.

Gaziantep’te Kütüphaneler, YKS’ye Hazırlanan Öğrencilere 7/24 Hizmet Verecek

Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan öğrencilere destek olmak amacıyla ilçedeki altı kütüphanenin sınav tarihine kadar 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet sunacağını duyurdu. Başkan Yılmaz, bu uygulamanın öğrencilerin sınav hazırlık süreçlerine büyük bir katkı sağlayacağını belirtti.

28.05.2024 21:12
49
A+
A-

(GAZİANTEP) – Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 8 ve 9 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan öğrencilere destek olmak amacıyla, ilçedeki altı kütüphanenin sınav tarihine kadar 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet sunacağını duyurdu.

Başkan Yılmaz, D.T. Şehitkamil Sahnesi içerisinde yer alan M. Sami Benli Kütüphanesi, Şehitkamil Sanat Merkezi içerisindeki Sanat Kütüphanesi, Merveşehir Gençlik Kütüphanesi, Belkıs Gençlik Kütüphanesi, Mütercim Asım Gençlik Kütüphanesi ve Mehmet Akif Ersoy Gençlik Kütüphanesi’nin 8-9 Haziran 2024 tarihlerine kadar 7 gün 24 saat hizmet vereceğini açıkladı.

Yılmaz, bu uygulamanın öğrencilerin sınav hazırlık süreçlerine büyük bir katkı sağlayacağını belirterek, “Gençlerimizin başarılı olmaları için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Kütüphanelerimizin 7/24 açık olması, onların daha verimli bir şekilde ders çalışmalarına imkan tanıyacaktır. Öğrencilerimiz, gece-gündüz demeden bu kütüphanelerden faydalanarak, sınavlarına en iyi şekilde hazırlanabilecekler” dedi.

Kütüphanelerde, öğrencilerin ders çalışma ortamlarının en iyi şekilde sağlanabilmesi için her türlü imkan sunuluyor. Geniş ve ferah çalışma alanları, internet erişimi, zengin kaynak ve materyal çeşitliliği ile öğrenciler, rahat bir ortamda sınav hazırlıklarını sürdürebilecek.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.