DOLAR 34,0812
EURO 38,0644
ALTIN 2833,605
BIST 9975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mobil cihaz kullanıyorsunuz! Uygulamamızı indirerek daha iyi bir deneyim yaşayın.

Bayern Münih, Vincent Kompany’i teknik direktör olarak atadı

Bayern Münih, Alman teknik adam Thomas Tuchel ile yollarını ayırdıktan sonra Vincent Kompany’nin takımın başına getirildiğini duyurdu. 38 yaşındaki genç teknik adam ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Kompany, Bayern Münih’i çalıştırmak için sabırsızlandığını ve bu kulüpte çalışmanın büyük bir onur olduğunu ifade etti.

30.05.2024 11:55
48
A+
A-

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih, teknik direktörlük görevine Vincent Kompany’nin getirildiğini açıkladı.

Bayern Münih, Alman teknik adam Thomas Tuchel ile yollarını ayırdıktan sonra takımın başına Vincent Kompany’nin getirildiğini duyurdu. Bayern Münih’in resmi sitesinden yapılan açıklamada Burnley ile geçen sezon İngiltere Championship’te şampiyonluk yaşayan 38 yaşındaki genç teknik adam Vincent Kompany ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

VINCENT KOMPANY: BU KULÜPTE ÇALIŞABİLMEK BÜYÜK BİR ONUR

İmza töreninde Bayern Münih’i çalıştırmak için sabırsızlandığını ifade eden Vincent Kompany, “Bayern Münih’i çalıştırmak için sabırsızlanıyorum. Bu kulüpte çalışabilmek büyük bir onur. Bayern Münih uluslararası bir futbol takımı. Bir antrenör olarak, karakterinizin temsil ettiği şeylerin arkasında durmalısınız. Topa sahip olmayı, yaratıcı olmayı seviyorum ama sahada da agresif ve cesur olmalıyız. Şimdi temel konulara odaklanıyorum. Oyuncularla çalışmak ve bir ekip kurmak gibi. Temel doğru olduğunda başarı da gelecektir” dedi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.