DOLAR 34,0872
EURO 38,0874
ALTIN 2841,353
BIST 9975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mobil cihaz kullanıyorsunuz! Uygulamamızı indirerek daha iyi bir deneyim yaşayın.

Roy Keane, Arsenal’e karşı gol kutlaması sırasında saldırıya uğradı

İngiliz eski futbolcu ve yorumcu Roy Keane, eski takımı Arsenal’in yediği gole sevinirken bir taraftar tarafından saldırıya uğradı. Keane’in saldırganın kaçmasını engellemeye çalıştığı iddia edildi. Mahkeme süreci devam ediyor.

30.05.2024 15:41
50
A+
A-

İngiliz eski futbolcu ve yorumcu 52 yaşındaki Roy Keane, eski takımı Arsenal’e karşı bir golü kutlarken bir taraftar kendisine kafa atarak saldırdı. Highbury Corner Asliye Mahkemesi’nde, Scott Law’un tuvalete koşarken Sky Sports yorumcusu Keane’e saldırdığı iddia edildi.

Görüntülerde, Keane’in kavga sonrası taraftarın yüzüne dirsek attığı görülüyor. Micah Richards, Law’u sakinleştirmeye çalıştı ve saldırgan olay yerinden kaçtı.

Savunma avukatı Charles Sherrard, Keane’in “sert adam” imajını sürdürmekten gurur duyduğunu ve kariyerindeki ünlü faullerle övündüğünü belirtti. Sherrard, Keane’in Law’a yüzüne vurmak için “gereksiz şiddet” kullandığını öne sürdü.

Keane, tüm iddiaları reddederek, saldırı sırasında ellerinde çanta taşıdığını ve sadece saldırganın kaçmasını engellemeye çalıştığını söyledi. Keane, olay sırasında şokta olduğunu ve iş yerinde böyle bir şey beklemediğini ifade etti.

Mahkeme, eski futbolcuların saldırıdan önce cam bir stüdyoda maç yorumladıklarını duydu. Savcı Simon Jones, Law’un “sert bir kafa darbesi” ile Keane’in göğsüne vurduğunu ve onu geriye ittiğini belirtti.

Law, basit saldırı suçlamasını reddediyor. Dava devam ediyor.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.