DOLAR 33,9762
EURO 37,6709
ALTIN 2727,447
BIST 9771,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mobil cihaz kullanıyorsunuz! Uygulamamızı indirerek daha iyi bir deneyim yaşayın.

2024 Dünya Yapay Zeka Fuarı’nda Alçak İrtifa Ekonomisi Sergisi İlgi Odağı

Çin’in Tianjin Belediyesi’nde düzenlenen 2024 Dünya Yapay Zeka Fuarı’nda, ‘alçak irtifa ekonomisi sergisi’ büyük ilgi gördü. Alçak irtifa ekonomisi, lojistik, ulaşım, turizm ve spor gibi alanlarda yenilikçi hava araçlarının geliştirilmesini ve uygulanmasını sağlayarak büyümeye devam ediyor.

22.06.2024 12:53
49
A+
A-

TİANJİN, 22 Haziran (Xinhua) — “Yapay Zeka: Geniş Kalkınma Alanı, Sürdürülebilir Büyümede İtici Güç” temasıyla düzenlenen 2024 Dünya Yapay Zeka Fuarı, Perşembe günü Çin’in kuzeyindeki Tianjin Belediyesi’nde başladı. Fuarda, “alçak irtifa ekonomisi sergisi” büyük ilgi gördü.

Gün geçtikçe daha da büyüyen alçak irtifa ekonomisi, lojistik, ulaşım, turizm ve hatta spor için çeşitli yenilikçi hava araçlarının geliştirilmesini ve uygulanmasını sağladı. Bu ekonomi, uçak araştırma ve geliştirme, altyapı inşaatı ve işletimi ve uçuş faaliyetlerine yönelik hizmetler de dahil olmak üzere bir endüstri zincirini kapsıyor.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.