DOLAR 34,2271
EURO 37,2249
ALTIN 2998,464
BIST 8793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mobil cihaz kullanıyorsunuz! Uygulamamızı indirerek daha iyi bir deneyim yaşayın.

İsrail’in Refah’a yönelik saldırılarına tepki: Defne Samyeli’den çarpıcı açıklama

İsrail’in Refah’a yönelik saldırılarına karşı sosyal medyada tepki gösteren 45 milyondan fazla kullanıcı, ‘All Eyes on Rafah’ yazılı görseli paylaştı. Bu sırada bir davette boy gösteren Defne Samyeli’nin sözleri ise dikkat çekti. Samyeli, ‘Çocuklar ölmesin demek son derece yüzeysel’ diyerek, konunun karmaşıklığına dikkat çekti ve tribünlere oynayan açıklamaların yetersiz olduğunu ifade etti.

31.05.2024 09:09
61
A+
A-

İsrail, Refah’a yönelik saldırılarını sürdürürken sosyal medyada 45 milyondan fazla kullanıcı “All Eyes on Rafah” yazılı görseli paylaşarak tepki gösterdi. Bir davette boy gösteren Defne Samyeli’nin sözleri ise şaşkına çevirdi.

“ÇOCUKLAR ÖLMESİN DEMEK SON DERECE YÜZELSEL”

Bir markanın düzenlediği davete katılan Defne Samyeli, mekana girmeden önce Magazin Burada muhabiriyle sohbet etti. Yeni sezonda çalışacağını belirten Samyeli, muhabirin “Refah’ta bir katliam yaşandı bu konuda ne düşünüyorsunuz?” sorusuna şöyle cevap verdi: “Bu sorunun da bu soruya verilen bütün cevapların da tribünlere oynamak olduğunu düşünüyorum. Bu konu on yıllardır devam eden altında çok farklı dinamiklerin olduğu bir konu. Taraflar konusunda haklı haksız demek, siz mikrofonu uzattığınızda iki satır ‘çocuklar ölmesin, gözyaşları dinsin. Savaş olmasın barış olsun’ demenin son derece yüzeysel günü kurtarmaya yönelik olduğunu düşünüyorum. Elbette ki dünyada insanların katledilmesi kimsenin huzur içinde izleyebileceği bir şey değil. Bu dünyada sistem böyle olduğu müddetçe bizim askerlerimiz, ordularımız, silahlarımız olduğu müddetçe barışın olacağını düşünmek de son derece safça bir yaklaşım. Bu konuyu sabaha kadar konuşup tribünlere oynayıp içimizi rahatlatmış oluruz. Ben böyle düşünmüyorum.”


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.