DOLAR 34,0636
EURO 38,0489
ALTIN 2834,023
BIST 9975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mobil cihaz kullanıyorsunuz! Uygulamamızı indirerek daha iyi bir deneyim yaşayın.

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 öncesi İtalya ve Polonya maçlarına hazırlanıyor

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde İtalya ve Polonya ile oynayacağı özel maçların hazırlıklarına antrenmanla devam etti. Teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde gerçekleşen antrenmanda ısınma hareketleri, koşu çalışması, çift kale maç ve taktik çalışmalar yapıldı. Antrenmana evlilik izni olan Çağlar Söyüncü ile eşi doğum yapan Merih Demiral katılmazken, İsmail Yüksek ise bireysel çalışmalar yaptı. Antrenmanı TFF Başkan Vekili Mustafa Eröğüt ve Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop da izledi. Ayrıca, LÖSEV’den gelen çocuklar, 2024 Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası’nda mücadele edecek ay-yıldızlılarla bir araya geldi.

30.05.2024 11:50
77
A+
A-

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) öncesinde İtalya ve Polonya ile oynayacağı özel maçların hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleri ve koşu çalışmasıyla başladı. Ardından yarı sahada çift kale yapılan maçla devam eden antrenman, taktik çalışmalar ile sonlandı. Antrenmana evlilik izni olan Çağlar Söyüncü ile eşi doğum yapan Merih Demiral katılmazken, İsmail Yüksek ise antrenmanı bireysel çalışmalarla tamamladı.

Öte yandan A Milli Futbol Takımı’nın antrenmanını TFF Başkan Vekili Mustafa Eröğüt ve Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop’un da izledi.

LÖSEV VE AMPUTE MİLLİ TAKIMI’NDAN ZİYARET

Fransa’da düzenlenecek 2024 Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası’nda mücadele edecek ay-yıldızlılar ile Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası’nın 23’üncü yılı sebebiyle Lösemili Çocuklar Vakfı’ndan (LÖSEV) gelen çocuklar A Milli Futbol Takımı’nı ziyaret etti ve antrenman öncesi milli oyuncularla beraber hatıra fotoğrafı çekildi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.