DOLAR 34,0665
EURO 38,071
ALTIN 2834,139
BIST 9975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mobil cihaz kullanıyorsunuz! Uygulamamızı indirerek daha iyi bir deneyim yaşayın.

G.Saray’a yapılan küfürlü tezahürata Ali Koç’tan olay yanıt

Fenerbahçe’de yeniden başkanlığa aday olan Ali Koç, seçim çalışmalarına yönelik düzenlediği yemekte konuştu. O sırada taraftarların Galatasaray’a yaptığı küfürlü tezahüratlara tepki gösteren Koç, “Hepsine katılıyorum ama Ali Sami Yen’in orada olması çok büyük saygısızlık” dedi. Koç’un o sözleri büyük beğeni aldı.

30.05.2024 12:29
43
A+
A-

Süper Lig devi Fenerbahçe’de yeniden başkanlığa aday olan Ali Koç, seçim çalışmalarına yönelik düzenlediği yemekte önemli açıklamalarda bulundu.

“HOCAMIZIN KİM OLDUĞU CUMA GÜNÜ SEÇİME GİRERKEN NETLEŞECEK”

Takımın teknik direktörü İsmail Kartal hakkında da konuşan Koç, “İsmail Hoca ile mi devam edeceğiz yoksa yabancı hoca ile mi şunun garantisini verebilirim Cuma günü seçime girerken hocamızın kim olduğunu net bir şekilde bileceksiniz” dedi.

“HEPSİNE KATILIYORUM”

O sırada taraftarların Galatasaray’a yönelik yaptığı küfürlü tezahürata da tepki gösteren Koç, “Hepsine katılıyorum. Ancak, Ali Samiyen’i bunun içine koymanız çok büyük saygısızlık” diyerek tepki gösterdi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.