DOLAR 34,077
EURO 38,065
ALTIN 2836,199
BIST 9975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mobil cihaz kullanıyorsunuz! Uygulamamızı indirerek daha iyi bir deneyim yaşayın.

Samsun Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Çocukları ve Gençleri Spora Teşvik Ediyor

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik Uludağ Ortaokulu Yıldız Kız ve Küçük Kız Basketbol Takımlarını ağırlayarak, spora teşvik çalışmaları hakkında bilgi aldı.

30.05.2024 15:25
55
A+
A-

Samsun’un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, çocukları ve gençleri spora teşvik etmeye devam ettiklerini, spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını söyledi.

Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik Uludağ Ortaokulu Yıldız Kız ve Küçük Kız Basketbol Takımlarını ağırlayarak, sürdürdükleri çalışmalar hakkında bilgi aldı, sporcularla sohbet etti. Başkan Sandıkçı, çocukları ve gençleri ücretsiz spor eğitimleriyle buluşturduklarını söyledi.

Amatör spor kulüplerine ve okul sporlarına destek verdiklerin dikkat çeken Sandıkçı, ilçede sağlıklı ve zinde nesiller yetiştirmek için gayret ettiklerine dikkat çekerek, “Canikli sporcular dünya, Avrupa ve Türkiye şampiyonlukları elde ettiler. İlçedeki her bir çocuk ve gencin erken yaşta, sporla tanışmasına büyü önem veriyoruz” diye konuştu.

Başkan İbrahim Sandıkçı, elde ettiği başarılardan dolayı Canik Uludağ Ortaokulu Basketbol Takımlarını kutladı.

Programa, Canik Uludağ Ortaokulu Müdürü Zerrin Karagöl Şen ve antrenörler de katıldı. – SAMSUN


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.