DOLAR 34,0636
EURO 38,0489
ALTIN 2834,023
BIST 9975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mobil cihaz kullanıyorsunuz! Uygulamamızı indirerek daha iyi bir deneyim yaşayın.

Seçim öncesi taraftarı mest edecek gelişme! Ali Koç takımın yıldızlarını bırakmıyor

Seçime günler kalan Fenerbahçe’de yeniden aday olan mevcut başkan Ali Koç, yeni sezon kadro planlaması hakkında konuştu. Sportif Direktör Mario Branco ile çalışmaya devam edeceklerini açıklayan Koç, takımın yıldızlarını da satmayı düşünmüyor. Başkan Koç, “İrfan Can, Ferdi, Fred, Osayi’ler… Bunların hepsi, olağanüstü astronomik bir rakam gelmediği takdirde takımda muhafaza edilecektir” dedi.

30.05.2024 11:35
54
A+
A-

Fenerbahçe’de seçime hazırlanan mevcut başkan Ali Koç, yeni sezon kadro planlaması hakkında açıklamalarda bulundu. Sportif direktör Mario Branco ile yola devam edeceklerini duyuran Koç, astronomik bir rakam gelmediği sürece sarı-lacivertlilerin yıldız isimlerini de takımda tutacak.

BRANCO İLE YOLA DEVAM

Yeni sezon çalışmaları hakkında bilgi veren Ali Koç, “Geçen sene Mario Branco ile iyi işlere imza attık. Bu sene de bizimle devam edecek. Birkaç aydır o ve ekibi, önümüzdeki sezonun kadro mühendisliği için çalışmalar, temaslar yaptı” dedi.

“ASTRONOMİK TEKLİF GELMEZSE SATILMAYACAKLAR”

Kadroda çok eksikleri olmadığını belirten Koç, “İrfan Can, Ferdi, Fred, Osayi’ler… Bunların hepsi, olağanüstü astronomik bir rakam gelmediği takdirde takımda muhafaza edilecektir” ifadelerini kullandı.

“ŞAMPİYONLUKLAR ARKA ARKAYA GELECEK”

Seneye daha da güçlü bir kadro kuracaklarını belirten Başkan Koç, “Geçmişten aldığımız, tecrübe edindiğimiz konulardan hareketle daha iyi nokta atışları yapacağız. Zaten kadromuz çok iyi. Nereden belli, şu anda kadromuza olan ilgiden belli. Fenerbahçe’nin doğru nokta atışı yaptığı transferlerde nereden belli, transfer gelirlerinden belli. Fenerbahçe’nin futbolcularının gittiği kulüpler, liglerden belli. Son 2 iki yıldaki dönüşüme şahitlik ediyorsunuz. Işığın kocaman parladığını hissediyorsunuz diye düşünüyorum çünkü biz hissediyoruz. Biz, herkesi yendik, sistemi yenemedik ama önümüzdeki sezon sistemi de yeneceğiz. O cam tavanı bir kere kırınca, göreceksiniz şampiyonluklar arka arkaya gelecek” açıklamasını yaptı.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.