DOLAR 34,077
EURO 38,065
ALTIN 2836,199
BIST 9975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mobil cihaz kullanıyorsunuz! Uygulamamızı indirerek daha iyi bir deneyim yaşayın.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye Galatasaray’ın şampiyonluğunu sordular, ”Çok şükür” dedi

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, bir davet sırasında yaptığı şampiyonluk yorumuyla gündem oldu. Muhabirin, “Ligde bitti, şampiyon da belli oldu” sözlerine “Çok şükür” diyerek yanıt veren Büyükekşi kısa sürede viral oldu.

30.05.2024 16:10
50
A+
A-

Bu sezonun tamamında büyük eleştiri alan ve bazı kulüpler tarafından defalarca istifaya davet edilen TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, yine ortalığı karıştıracak bir söylemle gündem oldu.

“ÇOK ŞÜKÜR ŞAMPİYON BELLİ OLDU”

Büyükekşi’nin bir davet sırasında yaptığı açıklamalar Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarını kzıdırdı. Büyükekşi Magazin Burada muhabirinin “Lig bitti. Şampiyon da belli oldu” yorumu üzerine gülerek “Çok şükür” yanıtını veren Büyükekşi’nin o halleri kısa sürede viral oldu.

“ADALET YERİNİ BULDU”

Mehmet Büyükekşi “Bu sene lig sizin için nasıl geçti” sorusuna, “Lig bitti çok şükür. Kimin şampiyon olduğu, kimin küme düştüğü bizi ilgilendirmiyor. Bizim için adaletin yerini bulması son derece önemli” yanıtını verdi. Muhabirin “Yeni dönemde tekrar aday olacak mısınız” sorusuna ise Büyükekşi’nin, “Daha şuan da belli değil” cevabı dikkat çekti.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.